fredag 18 december 2009

Svar + tryffel

Hej kära fredagkväll!

Anonym frågade i kommentarsfältet:

Hej!
Är nyfiken om dina små fortf sover middag??Isåfall tycker du det är lätt att lägga dem på dagen??
/tvillingmamma till två tjejer som busar upp varann genom att prata och skratta å springa upp;-)


Svar: Ja, de sover fortfarande middag varje dag. Det går hyfsat lätt att lägga dem på dagen. Jag (eller min man) sitter alltid kvar i rummet till dess att de sover så de "har ingen möjlighet" att springa upp. Det tar oftast kring 10 min för dem att somna. På kvällen sitter vi också kvar till de sover, då tar det ibland längre tid. De brukar sova mellan 30 min och 1 timme på dagen hemma. På dagis sover åtminstone Ester längre. Idag märkte vi dock av att de sovit för länge på dagen då de ej alls ville sova på kvällen sen. När vi är hemma och tar det lugnt tror jag att vi nu kommer att börja korta ned sovstunden på dagtid.



Nu på kvällen har Ebba och jag gjort lite julgodis. Vi gjorde dels de där tryfflarna jag skrev om häromdagen... sen gjorde vi världens bästa barngodis: smält ljus blockchoklad blandas med cornflakes och duttas ut på plåt. Enkelt, och barnen gillar det! Har dock ej provsmakat tryfflarna ännu... men smeten var god ;)

2 kommentarer:

Evelina sa...

Gott, tryffel är ju grymt gott! Bra barngodis där, vill prova. Känns bara som mina fjun skulle placera ut dessa chokladcornflakes över hela huset...hmm, men gott förståss!
Kram Evelina

Linda sa...

jo, den risken är ju överhängande ;)