fredag 17 juli 2009

Här är mitt liv 2

idag har vi varit på Akvarellmuseet i Skärhamn på Tjörn. sååååååå trevlig dag. om än utmattande. vill inte vara gnällkärring men jag ÄR SÅ TRÖTT. det liksom tar på mina krafter detta med att jaga tre barn hela dagarna (jaså?). inne på museet stressade vi runt som illrar för att jaga ellen&ester som sprang runt och tjöt av lycka för att det var så stora ytor att springa på. de har en jättefin utställning av Elsa Beskow där nu så det passade barn, men ni vet hur det är: "bara titta på bilden, inte röra, nej, bara titta, inte röra, ELLEN, BAAAAAAAAAARA TITTA". särskilt ellen lyssnar NADA på det som kommer ur föräldrarnas munnar... efter museet skulle vi äta på restaurang modell finare än vad familjen är van vid. ni vet...dukade bord och servitris. inga pommes frites så långt ögat nådde. på restaurangen fanns två superbranta trappor och en jättefin utsiktsplats där man lätt kunde falla ned en sisådär 3-4 meter... på restaurangen fanns också diverse andra människor av modellen "viseglargärnaochharlitemerpengarochvillgärnahalugnochronärviäterlunch"... mamman superstressad. jagar barn över hela restaurangen. när maten kom satt ellen&ester stilla max 5 minuter innan de högljutt deklarerade "schäääääääääärdi" (=färdig)...och sen fortsatte jagandet. fnissar åt mitt liv. bortsett från ett visst övermått av jagande under dagen (vi gick även ned till stranden efter lunchen, stranden ligger precis jämte museet) har det varit så fint. lunchen smörstekt strömming med potatispuré, lingon och primörer hade fått vem som helst till en vild matorgasm. så gott!!! museet var fint. rekommenderas. stranden jämte var toppen... tar bara en timme från götet att köra upp...

rörigaste inlägget på länge detta. men det är mycket känslor efter en sån här dag. så mycket glädje. så mycket stress. så många skratt och leenden. så fina ungar. så ljuvligt med sommar. så vackert i skärhamn. så mysigt umgänge!!!

nu ska jag lägga in några bilder från dagen.

1 kommentar:

Linda sa...

citatet i mitten blev för långt och fick inte plats på raden ser jag... ska avslutas med att devillgärnahalugnochronärdeäterlunch... ;)