måndag 11 februari 2008

Fotboll

passar på att skriva några rader. fotboll på tv. E sover och J sitter i soffan och glor på fotboll. Ellen sover jämte honom och Ester i hans famn. idag har varit en bra dag. igår var det extremt gnälligt och skrikigt här på kvällen. särskilt Ellen var helsnurrig (=magknip). det enda som funkade var att amma och det underlättar ju kanske inte precis...om man redan har magknip alltså. men idag har det varit lugnt och fint. på kvällen. kanske natten blir desto roligare nu då? fnissar lite. det är så OERHÖRT intensivt med spädbarn... och SÄRSKILT med TVÅ STYCKEN. men det funkar. vi är ett bra team, J och jag alltså. inte särskilt romantiskt kanske... fast ändå på något sätt romantiskt. sen att man håller på att bryta ihop när de skriker mycket... det glömmer man fort när de är söta och sover. fnissar igen. häromdagen när J's kompis var här fick han steka pannkakor med E...eftersom J och jag var tvungna att vyssja var sin bebis. det blev jättegoda pannkakor. bra kompisar steker goda pannkakor åt en...that's mitt nya valspråk.
nu hickar Ester.
skrev jag att vi var på bvc idag? det var vi iallafall och flickorna växer bra. känns skönt. skönt så länge jag kan amma och slipper att blanda ersättning och koka flaskor och massa sånt bös. skönt att de ökar "fint i vikt" som bvc-tanten, stina, säger. efter bvc var vi på familjecentralen och träffade socionom-tanten, sofia, och intygade faderskapet x 2. känns märkligt att behöva skriva under på att J är far till barnen. hade vi varit gifta hade sådana papper ej behövts...
ordningen i huset är mindre bra. det ligger en halvt ihopvikt badrumsmatta i bokhyllan och blöjor på skrivbordet. vardagsrummet är ett duplo-hav och det luktar lite bebisbajs i vårt sovrum. menmen...i morgon ska vi städa när E är på dagis.
vår nya säng har kommit också. en 90-säng extra. så att vår dubbelsäng blir trippel och alltså 270 cm bred. coolt va? alla fem måste ju få plats!

måste kila. någon gnäller. nej, nu blev det tyst igen. ska surfa runt en snabbis på hotmailen och facebook också...

Inga kommentarer: