måndag 20 oktober 2008

2 saker

jag funderar över två saker.

1. varför vaknar mina bebisar 76 gånger varje kväll innan de kommer till ro på riktigt? idag la de sig vid 19.30 som vanligt. ellen vaknade utan överdrift 7 gånger... behövde vyssjas om...rapa etc. ester vaknade 2 gånger. sen sover de... varför?


2. när man handlar mat. vi handlar cirka en gång per vecka. vi är fem personer. vi har två blöjbarn. det blir MYCKET i kundvagnen. VARJE gång jag ska betala så suckar personen bakom mig i kön. suck och stön och suck och stön. och jag BRUKAR släppa förbi om det är någon som bara har en eller ett par grejor... men detta suckande. ska jag behöva be om ursäkt för att jag handlar? detta gör mig trött...eller om man så vill - förbannad - ............ nu fick jag sagt det också. men ärligt talat, om man tycker det är så jobbigt att stå i kö...varför går man då inte och handlar sin mat när affären öppnar vid 07? bläk för suckisar i kön.

4 kommentarer:

Linda sa...

testa att handla kl 10.30 en lördagsförmiddag med två barn springande runt vagnen. Då ska du få höra på suckarnas kör! Jag är oxå trött på det. Ärligt talat så måste jag också få handla.

Lite skryt: jag har förlöst 37 st nu!!!

Linda sa...

trettiosju!!! kan inte fatta att du snart är klar. vart tar tiden vägen. du är bäst. men det vet du va!!!

cccccccccccc sa...

nu är det 38! Bara 12 to go. Hur ska jag hinna blir fullfjädrad på den tiden?

Linda V sa...

Mina är tvärtom. När de väl somnat så sover dom ett par timmar. Sen sätter de igång. Så olika de kan vara.

Vad gäller handla så kan jag ju rekommendera sån där självscanner. Välj en sån butik när du handlar, mycket bekvämare för dig och du slipper suckar (fast ibland råkar man ju ut för räkning).