torsdag 9 oktober 2008

Ett leende

E och jag var och gjorde lite ärenden förut. bland annat köpte jag ett par röda gummistövlar. äntligen! jag älskar röda skor och i synnerhet stövlar. har drömt om röda stövlar länge nu och då är det ju bra när skopunkten har köp 3 betala för 2. fick mina stövlar gratis!!!

iallafall så var vi på willys och handlade lite mat efteråt. på willys där vi bor finns en tjej/kvinna/dam som jobbar i kassan. hon heter anette. och helt ärligt så måste hon var den ABSOLUT TREVLIGASTE serviceperson jag nånsin träffat. hon är ALLTID trevlig och hon ler ALLTID. det känns inte påklistrat eller falskt utan äkta och hon lyckas göra mig glad VARJE GÅNG. i början var jag skeptisk och tänkte att "det där övertrevliga går jag inte på"....men det går inte att motstå. tänk om fler kunde vara så trevliga som jobbar i servicebranschen! en kul grej: anettes kö är alltid längst! i detta land där alla är så livrädda för köer så väljer folk alltså frivilligt att stå längre i kö bara för att få betala hos anette. hon borde ha dagens ros!!!

väl hemma så hade J lite krisigt med kvällsgnälliga tjejor. men det löste sig när det fått välling och somnade sött vid 19.30. hoppas på en bra natt! tjejerna är rätt mammiga nu. separationsångesten är tydlig och ja...mamma är bäst liksom.

idag var en gammal barndomsvän här. vi bodde grannar i radhuset...eller ja. nästan grannar. det kändes så underligt att promenera med henne och var sin barnvagn. min gamla kompis. är hon också en mamma nu? tiderna förändras sannerligen. så mycket minnen...hennes lille grabb var iallafall söt som socker och bara ett par månader yngre än mina.

i morgon ska E med J till skolan en sväng och sen kommer min vän med sina små.

så många barn i mitt liv!

2 kommentarer:

A sa...

Gissa vem som också fyndat röda gummisar på Skopunkten då? :)

Linda sa...

visst är det härligt med rött på fötterna!!! man blir lycklig av det.