fredag 17 oktober 2008

Hjälm

idag köpte vi två hjälmar till e times two. inspirerad av en annan tvillingmamma på detta nät (se blogglistan till höger) och av ellens bula från igår. vi får se hur det går. ester var sådär förtjust i den. hon är ju rätt bestämd av sig. sjukt kul hur olika mina små är. som natt och dag. ester med sitt otåliga, busiga och humoristiska sätt. och ellen med sitt lugn, sin nyfikenhet och sitt URCHARMIGA leende. hon charmade alla på öf idag. så trevligt det är med öf. bara folk som är lika insnöade som en själv. härliga tider!

vi köpte en ny cykelhjälm till E också. hennes gamla var verkligen kass och ska hon nu lära sig cykla måste hon ha en som sitter bra. den nya är rosa så hon är nöjd.

var på lekplatsen tillsammans med mina tre och en annan mamma med hennes tre på eftermiddan. hon sa att "man blir liksom mer sårbar ju fler barn man får. ju fler man älskar." jag har liksom alltid tänkt tvärtom. att man är som mest sårbar om man bara älskar en. förstår ni hur jag tänkt? men nu tänker jag nog mer som hon faktiskt. kanske snurrigt. men dock.

kramkram.

5 kommentarer:

Linda sa...

Ska dom ha cykelhjälmar på sig inomhus? Kankse är bra när man har två att springa efter?

Tur att du äntligen skrev, annars kan jag inte gå och lägga mig;-)

Idag har jag oxå förlöst, synd bara när man känner att man inte riktigt hinner med kvinnorna för det är så sjukt överbelagt

Linda sa...

nej, inga cykelhjälmar. bara såna där mjuka, du vet. i tyg. för att förhindra det värsta bara...

Linda sa...

jaha jag tyckte det verkade lite otympligt med cykelhjälm inne. Var rätt så trött igår kväll... Jag vet vad du menar för sort, det är nog bra Ex2 är ju ganska livliga precis som sin storasyster. Inte som mina som bara har suttit på golvet, haha.

Ha en skön helg, imorgon ska jag till förlossningen igen... Det är så stressigt igår hann jag inte ens äta lunch. Jag var ett vrak när jag kom hem så vi offrade några slantar på pizza.

Linda sa...

alla barn är olika. hoppas du får en bra lördag!

Linda sa...

läste er lördagsplan, skulle behövas något liknande här oxå vi får väl se vad vi hittar på. Middagsprojektet slipper vi iallafall eftersom vi är bjudna till svärisarna.

Det är klart att alla barn är olika det är bara min hjärna som är helt insnöad på att förlösa just nu och inte kan tänka klart.

Ha en skön helg