tisdag 21 oktober 2008

Frys

bloggtorka i huvudet idag. måste gå och lägga mig. varför är det så tråkigt att lägga sig? jag avskyr att lägga mig.

nu ska jag iallafall göra det. lägga mig alltså.

godnatt.

jo, vi fick en frys idag. av mor och far. så nu kan jag göra storkok och baka storbak...men när ska jag göra det? allt blir svart. jag har ju knappt tid att borsta tänderna. stressar lite inför lördagen nu. inför lördagen ser todolistan ut såhär:

raka benen
städa
köpa sallad
köpa något som bubblar och engångsglas så vi kan skåla
hämta J's ring som MÅSTE vara klar
stryka alla kläder vi ska ha på oss (mamma kommer i morgon, strykjärn och jag är inte bra ihop)


panik panik. nej, skämt åsido. det ska bli så härligt att gifta sig. visade ringarna för A idag och jag börjar ju bara tokfnissa så fort jag ser dem. lyckliga jag.

åh nej, förresten. en annan stor sak har hänt. jag har kommit i mina "skinny jeans". alla som följt sex and the city vet vad jag menar. nu är de på iallafall. som en smäck. och faktum är att jag nästan tror jag är smalare nu än precis innan ex2. bara en skillnad: nu har jag russinmage. det hade jag inte fordom.

2 kommentarer:

Linda sa...

jag tror också du är smalare nu. du får fika mer på kvällarna!

Kram

det förra inlägget var en viss liten dam, väldigt bestämd, som hävdade att hon skulle trycka på Siri knappen och tryckte dit en massa c:n. c är ju förstås lite likt s. Hon är väldigt intresserad av vilken knapp=tangent som är vems. Så det finns Siriknappen, Albinknappen, mammaknappen och pappaknappen. Till sin förtjusningen sitter A och S brevid varandra.

kram igen

Linda V sa...

Jag gillar inte heller att lägga mig, men jag älskar att sova!

Oj, du har en del att göra inför lördagen. Men så himla himla roligt att ni ska gifta er! Hoppas allt blir som ni önskar!