lördag 10 oktober 2009

Mörkret

en vän hörde av sig idag. hon hade fått trista besked på ultraljudet med sin nya bebis. deppar lite. trodde inte jag skulle bli så ledsen först. men det blev jag. så tungt det känns.

idag har varit en mysig lördag. ute och lekte på förmiddagen. mamma scan-lunch och sen shopping på eftermiddagen. hade tänkt köpa en mössa till mig. men det glömde jag. köpte nya vinterkläder till E istället. och vantar till e times two. så fina de blir, mina barn.

nu sover tre nybadade fjun. J och jag kanske ska se en film. eller något annat exotiskt. livet som småbarnspäron är inrutat. rutiner är sannerligen A och O. på gott och ont.

i morgon har J akut plugg-behov så vi måste nog dra iväg nånstans. kanske mor och far. kanske sys. vi får se. go with the crazy flow.

3 kommentarer:

Linda sa...

Hur kommer det sig att trots man är ute för att köpa något till sig själv så kommer man hem med kläder till barnen och har glömt att handla det man sjölv skulle ha.

Linda sa...

det är för att man är senil och blir så STRESSAD i affären. då tänker man bara på barnen och att de ska vara nöjda och glömmer sin egen existens. eller nåt.

Linda sa...

Sin egen existens glömmer man allt för oftast. Ska jag köpa till mig åker jag numera ALLTID själv. Då är jag inte lika senil och stressad.