måndag 5 oktober 2009

Smooth

måndagen bra. nice! i morgon kommer päronen och jag jobbar sent. blogginspirationen är noll idag. en rolig sak. min fd kursare från sjukgymnastutbildningen har fått en dotter. hurra! jag blir så glad av alla barn omkring mig. just nu är SKRÄMMANDE många i min närhet gravida eller nyblivna päron. E's kompis L's mamma ska ha barn i dagarna. 3 mammor till i grannskapet ska ha barn inom 6 månader (en av dem twins), min kollega på jobbet ska ha barn...kursaren har fått barn. och så en annan som jag känner lite från nätet ska ha barn... har träffat henne irl också förstås. det är så härligt!!!!!!!!!!!! massa bebisar. och mina börjar bli stora. eller stora är kanske att ta i. men nu kommer det att vara jag som har lite större barn när andra går omkring och kånkar på småfjun. och vet ni en hemlis. det kommer kännas speciellt. både sorgligt och skönt. på samma gång. tanken på att vi pratar om att vi inte vill ha fler barn skrämmer mig. gulp. så nu får jag snusa på andras barn istället. de är ju så ljuvliga. det bästa med att andra får barn är ju att man bara kan lämna över dem till mamman/pappan om de börjar yla...det funkar ju inte med ens egna. nu är det dags för dusch och lite läsa bok innan jag deckar av igen. mitt spännande liv går vidare. vad ska morgondagen bjuda på?

5 kommentarer:

Linda sa...

Patrik ringde och frågade varför det var upptaget hemma hela tiden ;-)

Glöm inte att skicka alla gravidisar till mig!

Linda sa...

jo, det blir ju alltid några minuter när vi pratar. härligt att babbla av sig iallafall. J frågade: "vad är det ni två pratar om egentligen?"

Linda sa...

ja vad är det vi pratar om egentligen? jag hade lätt kunnat prata en timme till ;-)

Linda sa...

idag var vi hos sjg på östra. Hon är bara SÅ bra. Hon och jag kanske kanske ska föreläsa tillsammans om att se det friska mitt ilallt det sjuka. Spännande! Hon är imponerad över mitt lilla hjärtegull! känns skönt som förälder med lite bekräftelse från ett "proffs".

Anonym sa...

Är bara lite intesserad hur det funkar med dina små och läggning??
Egna sängar har jag förstått.De springer inte upp?Gå det lika bra att lägga dem på dagen?
Mina är nämligen inte redo för sina sängar iaf;-).Fick byta tillbaka idag...