tisdag 20 oktober 2009

Vård av sjukt sockergryn

denna veckan var tokig i min kalender. fullt med besök och möten och föreläsningar hela veckan lång. nu är ester sjuk och J KAN INTE vara hemma från skolan just nu. bara att stryka allt i kalendern och flytta fram det som går. idag var bara E och ellen på dagis och jag hemma med mitt minsta socker, ester. vi har lekt att vi fikat och ester har lekt med alla lakan medan jag försökte bädda rent och sortera bland alla lakan och påslakan. det är så TYST med bara ett barn hemma. E och ellen hade haft det bra på dagis iallafall. ester snorar och hostar och är lite lite varm. E och ellen stabila, som oftast.

på kvällen var svärfar + fästmö här och lagade mat. så trevliga! så god mat! jag har tur som inte bara har den finaste familjen utan också den finaste "släkten".

blir hemma i morgon också. torsdag får vi se.


har förresten börjat läsa Musselstranden. älskar att läsa. J tycker jag är trist... men så härligt att flyga bort i boken och helt gå in i handlingen och personerna i boken.

3 kommentarer:

Linda sa...

Det känns SÅ tråkigt att vi inte kan ses på fredag. kramisar

Linda sa...

förresten jag ÄLSKAR också att läsa. Nu sist läste jag Fågelbovägen 32 av Sara Kadefors. Så bra att jag nästintill sträckläste den. Om du inte har läst den så måste du göra det.

Linda sa...

bra med tips!