söndag 4 oktober 2009

Schema

J och jag planerar veckan ihop. blir stressad när jag tänker på veckan. huga. vem ska lämna/hämta? middag? köra till dansen? sälja beg. kläder på ÖF på torsdag kväll... städa...tvätta...jobba (?)... kvalitetstid... skriva inskolningsutvärdering till dagis. fika med kusin. kom ihåg att ta med bullar till jobbet på onsdag. träna (? - gapskratt). ringa vännen. allt bara snurrar runt i mitt huvud. försöker att fokusera på en dag i sänder, tror jag. i morgon lämna 08. jobba. vara hemma senast 16 och köra till dansen, ta med ellen&ester och gå till bibban med dem medan E och L dansar. J lagar middag. hem. helst hinna bada mina tre vildar innan de deckar av efter en intensiv dag. J hämtar 14.30 i morgon. men hans tider måste jag ju inte hålla reda på. men det gör jag ändå. det är nog det som är problemet med mig. eller med min hjärna. den liksom håller reda på allt fast jag skrivit ned det på papper. alla post-it-lappar i min jobbalmanacka är helt onödiga eftersom jag ändå håller reda på det i huvudet. jävla huvud, rent ut sagt. släpp taget nu, Linda. go with the flow. eller nåt. värsta tombolainlägget detta...men det är så det är. just nu.

helgen har varit fin. igår var vi på badhuset (E, systra mi, ellen och jag). ester fick vara hemma med far. operation dela på syskonskaran, ni vet. det var en toppendag. idag har varit lite hemmafixardag. E har varit på kalas. lekt med en kompis. J's kompis A kom på middag.

mitt i allt snurr och alla tombolatankar stannar jag till. tänker på allt jag har. pratade med en mamma på lekplatsen. hennes son har varit svårt sjuk. de har bott på sjukhuset i 8 månader. nu är han frisk. och de hoppas att han förblir så. alla mina bekymmer bleknar bort. jag ser på mina tre diamanter och på min snygga man. tänker att allt är som det ska. jag har fått så mycket. jag har haft tur. tre små pärlor ligger och sover i mitt hus. de har nyklippta naglar och rena pyjamasar. de är mätta. varje dag får de kramar och pussar och varje dag säger jag till dem att jag älskar dem. viskar i deras öron att de är bra, fina, smarta, duktiga, vackra och att de är mammas hjärtegull. i mitt hus bor en snygg man också. han är gift med mig. (mig?)... han är min bäste vän. min kollega i projektet att driva familjen framåt så smidigt som möjligt. han lyssnar. han har tålamod. han kommer med bra tankar och han säger att jag älskar mig.

shit pommes. I'm happy.

detta inlägg har vissa schizofrena drag. men vänner, ha överseende!

godnatt.

5 kommentarer:

Esmeraldah sa...

...förundras också över min lycka med jämna mellanrum!

Linda sa...

visst är det härligt!

Evelina sa...

Vi älskar dina härliga tombolainlägg! Fint!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Schizofrena eller inte, jag älskar dina inlägg om allt som rör sig i din skarpa hjärna!
Kram

Linnea sa...

Känner igen mig även om jag bara planerar för mig själv...jag stressar ändå!