tisdag 23 mars 2010

Ännu en

ännu en dag med VAB. det blir minst en till. Ellen still going fever.

annars var jag och jobbade en liten svängom idag. hade gympan... vill inte svika mina tisdagsvänner. de är ljuset på jobbet. inte för att det andra är mörkt. men de är finast. älskar gympan!

nu sover sockerbitarna. Ebba lite orolig på kvällen. tänkte på döden. hon vill inte dö. hon vill stanna på det året som är "innan man börjar bli gammal, typ 60. mamma, jag vill stanna på 59". söta vännen. vi pratade lite och sen blev hon lugn. på kvällen kommer känslorna fram. så har det också alltid varit för mig. sen filosoferade vi lite. Ebba har klurat ut att födelsedagar är rättvisa. alla har lika långt mellan sina födelsedagar eftersom "året måste snurra ett helt varv innan det är födelsedag igen, det spelar ingen roll om man fyller tidigare på året, man har ändå lika långt mellan sina födelsedagar". sååååååå söt och klok som en bok är vad hon är.

oj, nu kommer min söta make också. han vill tydligen umgås. allt för att slippa skriva hemtenta ;)

trots VAB leker livet ändå. i morgon kommer mor och far också. mammavacker har bakat bullar till oss. igen. inte bra för beach 2010, men ändå. på tal om beach så letar jag efter en bikini med HÖG midja...någon som vet nån fin? på h&m är alla bikinitrosor inte mer än några trådar. för övrigt är jag inte 80 år som det kanske låter som...

4 kommentarer:

TvillingTur sa...

Vilka fantastiska funderingar hon har. Man blir ju avundsjuk på hur de tänker våra små genier.

-tobias.

Anonym sa...

Fina, fina Ebba! Klok som en bok, som sagt.

/Camilla

Vikkan sa...

STORA funderingar så där på kvällskvisten. Undrar varför tankarna kommer just då och inte till lunch?

Klok som en bok, ja, absolut! Barn är smarta och fina och helt underbara.

Kryakramar till Ellen och naturligtvis kramar till er andra också!

Anonym sa...

Ellos ha många fina:-)))
Fick hem två bikinis därifrån idag,köpte hipsters....