fredag 12 mars 2010

Finally

det är fredag. så fint!

denna veckan har varit helt upp och ned. sjuk mamma. sömning mamma som inte kan sova. övriga familjen är i total balans. bara mamman som är virrig och trött. inatt sov jag bättre även om det inte var perfekt. katterna var lugna inatt och det hjälpte ju lite. sen att J "pratade mig till sömns igår"... det gjorde susen. jag ÄLSKAR att ligga och småprata tills man liksom bara somnar/domnar bort. min man är dock inte lika förtjust. men ibland får han allt ställa upp på småpratet ;)

mycket bebisar runt mig.
kompisens lillasyster fick en Ida igår morse och sedan fick min kompis från gymnasiet I en Ellie igår också! två kompisar på jobbet är gravida och en annan NÄRA vän ska ha barn i sommar. sen har vi ju en del bebisar på gatan också ;) och en granne ska ha till hösten... det är så roligt med alla barn. jag har blivit som min mamma när det gäller barn. jag tycker så mycket om dem, helt enkelt. innan jag fick barn tyckte jag att barn var lite läskiga...orolig att jag skulle ha sönder dem så fort jag tog i dem ;) så tokig man är.

idag kommer min pappa och min syster till oss. trevligt! mamman min är fortfarande dålig i sin förkylning som hon fick sist hon var hos oss :(

jo, en sak till. en privat bidragsgivare har ordnat så att jag kan gå till frissan snart. så härligt, va?!

1 kommentar:

Evelina sa...

De privata bidragsgivarna är guld värda!
Hoppas ni får en go helg med lite bättre sömn än du haft i veckan!
Kram