söndag 21 mars 2010

Bloggsömn

bloggen får ofta vila lite om helgerna. fullt upp med annat. denna helgen har varit minst sagt spännande.

fredag: bvc med Ebba. 5,5-årskontroll och spruta. Ebba klarade såklart allting utan problem. stora tös! sista bvc-besöket. vad hände? sen ska hon till skolsköterskan. känns så underligt. syrran var här på fredagen och passade de små medan Ebba och jag var iväg. sen var det simskola på eftermiddagen (inget problem denna veckan). på kvällen kom en kompis, M, och syrran sov över. vi hade mys och såg på "så ska det låta" och lite "let's dance".

lördagen: barnkalas för Ebba. lite läskigt eftersom det var 7-årskalas och massa stora skolbarn där. gick tydligen bra ändå.
på kvällen var J och jag på 70-talsdiscoparty. bilder kommer senare idag. mycket roligt tyckte jag som älskar god mat, sång och trevliga människor att prata med. J är med skeptiskt till det ytliga på såna fester. jag tycker inte det måste vara ytligt för att man inte är bästa vän med alla man pratar med. gillar att höra nya människors röster ibland. vi är så olika där. J och jag. då det kommer till sociala forum alltså. festen var iallafall grym! mormor, morfar och moster passade de små och sov över alla tre.

söndag: mamman och pappan fick lite sovmorgon. Ebba är på barnkalas igen. barnvaktspatrullen har gått. vi har käkat pizza till lunch och vid tre ska vi iväg och fika hos ett par grannar som tydligen har bakat bullar. ska bli kul. snicksnacka lite med de vuxna och barnen leker ihop.

livet är så himlans underbart!!!

de små har förresten gått utan blöja nästan hela helgen. går över förväntan. särskilt Ellen har stenkoll. nästan.

Inga kommentarer: