torsdag 11 mars 2010

Crazy thursday

som ni vet är jag nu omvänd och lyssnar tidvis på P3 (alltså inte bara P1, som förut). P3 är anledningen till dagens rubrik. varje torsdag är crazy thursday, enligt Morgonpasset. jag vet inte vad jag har att säga om den saken. känner mig helt ocrazy idag faktiskt.

igår eftermiddag mådde jag urk. kändes som jag hade magsjuka på g. men icke! jag gick iallafall och la mig vid 21 för att få sova ut .... jag låg vaken halva natten. vid fem började två katter fajtas (alt. para sig) utanför vårt sovrumsfönster och då gav jag upp och gick upp och duschade.

så hopplöst när man inte kan sova. tankarna yr omkring och hjärnan känns som en överhettad dator. jag har något slags systemfel, tror jag. får liksom ingen ordning ;)

5 kommentarer:

TvillingTur sa...

...det kan va så förärligt, det kan vara så bra.

...jag fattar ingenting.

...tidvis har skakandet lagt sig.

...håll ut!

-tobias.

AnnaM sa...

När jag har svårt att somna brukar jag lyssna på en bok, då vilar jag liksom ändå och rätt vad det är så brukar jag somna och kommer inte ihåg så mycket mer :) något lättsamt ska det vara typ "chic lit" kan vara värt ett försök när det blir sådana där nätter. Lycka till!

MorsanMia sa...

Stackare.. sömnbrist sätter sig på hela humöret och jag blir väldigt stressad när jag räknar timmarna jag förlorat.
Hälsa Johan

Vikkan sa...

Inte bra att ligga och fundera i tidig morgonstund, ätter värre att behöva lyssna på två kärlekskranka kattskrällen. (Jag har egentligen inget emot katter men just nu är de mindre roliga att behöva lyssna på. Dessutom har mina grannars alla katter utsett min rosenrabatt till toalett! BLÄÄÄ!)

Hoppas du får sova denna natt!
Kram

Linda sa...

tack för söta kommentarer, hörni!