fredag 16 april 2010

The Car

jösses, jag glömde ju berätta det viktigaste...

VI SÅLDE VÅR BIL IGÅR.

J la ut annonsen på Blocket i onsdags kväll. många vi talade med yrade om att den skulle bli svårsåld. vi skulle få max 20 000... att sälja bil kan ta lång tid osv. MÅNGA ringde på bilen igår och mest påstridig var en man som hette Bosse som absolut ville ha den. han köpte den igår. för mer än 20 000 ;)

så skönt. jag hoppas att Bosse blir nöjd med vår gamla pärla. som alltid tycker jag att det känns vemodigt att bli av med en pryl som är en sån tydlig del av ens liv...nästan som en familjemedlem. eller kanske inte riktigt, men ändå.

nu är vi utan bil. Ecco-living, you know. nej, miljön är inte det viktigaste i det här fallet. det viktigaste är att vi kommer spara TUSENLAPPAR varje månad på att inte ha bil. så skönt! så härligt! jag känner för att fira!!!

trevlig fredag alla!

4 kommentarer:

Vikkan sa...

Grattis till såld bil!

Håller med om att bilen är en TUNG utgift varje månad men för oss skulle det inte funka utan bil för tillfället. Det skulle ta minst 2½ h för mig att ta mig till jobbet-en väg och sedan 2½ h hem igen. Surt.

Nu måste vi boka in en träff snart igen! Johanna vill leka med Ellen och Ester som hon för övrigt frågar om varje dag!
-Var är Ellen och Ester?
-Hemma hos sig i J-red säger jag då. ;-)
-Vill leka med dom. Komma hit! :-)

Trevlig helg vänner!
Kram

Linda sa...

vi vill gärna leka? när passar?

Vikkan sa...

Nu på Söndag kanske?

Linda V sa...

Grattis! Vad skönt att det gick så snabbt och smidigt! Svårsåld?! Det är ju den ultimata sommarbilen, rätt tid att sälja!