torsdag 15 april 2010

Många

igår hämtade vi fem ungar på dagis, som sagt. härliga tider. allt gick fint och vi var ute en lång stund innan vi gick in och käkade (då hade "extrabarnens" pappa kommit, de åt hos oss). efter en stund ute efter dagis var det inte mindre än ÅTTA barn inne hos oss och lekte. high life. alla verkade lyckliga. en lite äldre kille från gatan hängde också på och lekarna blev i vildaste laget. det är skillnad på grabbar och töser, vill jag lova. nyttigt för framförallt Ebba att det blir lite vildare ibland. inte bara pyssla och dansa liksom ;)

grannfamiljen gick hem vid halv åtta och barnen fullkomligen stupade i säng. sedan ägnade jag kvällen åt att förbereda lite traderaförsäljningar och Johan ägnade inte mindre än två timmar på att formulera den perfekta annonsen för bilförsäljningen. han är noggrann min man! nu ligger annonsen på blocket. hoppas hoppas hoppas att vi får sålt vår gamla pärla. att åka tåg/buss/promenixa går förresten bra.

1 kommentar:

Karin sa...

Blev du sugen på fler barn efter storkalaset? Coolt att vara så där många, men det blir lätt hysteriskt av alla ljud! /Karin