måndag 15 juni 2009

Glömde

glömde berätta en sak: J är världsbäst på att vara hemma med barnen. jag åker ju tidigt (ofta före de vaknar) och kommer hem mellan fyra och fem. han klagar inte. han fixar och donar. han är lugnet själv och jag SER ju hur bra barnen mår med honom!!! han är för bra för att vara sann. precis som andra pappor jag hört talas om har han TILL OCH MED HUNNIT MED ATT BAKA... je ne comprende pas. eller hur man nu säger på det där främmande språket.
älskar min J.

2 kommentarer:

Linda sa...

Härligt! Bakar gör inte P men han är MYCKET bättre på att sticka iväg på roliga saker än vad jag är och det behöver ju barnen oxå . Dessutom får jag vara lite själv hemma.

Siri cyklade hela vägen till dagis idag, inte så långt men det blev en del varv trampade på den lilla illrosa cykeln. Hon är SÅ stolt. hon sa till mig idag: mamma nu är jag STOR men inte jättestor så det går bra att bära mig ändå. Jag är bara liiite större än Ellen och Ester! hahaha, då lyfte jag ju genast upp henne. Sötnos!

Albin är oxå väldigt nöjd med sin födelsedag. Han cyklade oxå och var mäkta stolt när han cyklade in på dagis gården med den nya stora cykeln med "göskallar" på.

För att dra en klyscha men visst går tiden alldelse för fort! Tänk att våra bebisar är fem år och har blivit storasyskon båda två. Och så fina dom är. När vi hade barnkalaset i lördags insåg jag plötsligt hur väluppfostrad och snäll och lugn Albin är. Jag ska aldrig mer gnälla på honom, inte på en vecka iallafall.

kram på dig så hörs vi på onsdag, jag ska träffa "mina" tjejer då men är det ok om vi ringer lite senare? Annars kan vi höras på torsdag, har du möjlighet att ringa från jobbet? Jag är ledig.

kram igen

Linda sa...

oj oj vad långt det blev