torsdag 25 juni 2009

Stora E

känns knepigt att E är så långt ifrån mig. vad gör hon? vad tänker hon? mitt lilla stora barn. ring mamma snart!!!

det är varmt. varmt. varmt. varmt. vi har svalt på jobbet så det är lugnt. men så fort jag kommer ut så får jag den där känslan man får när man åker charter och kliver ur planet i det varma landet. ljuva känsla.

J stökar där nere. jag har precis gjort lite plock här uppe. bland annat torkat av vår skinnsoffa. den brukar vara härligt täckt av tandkräm, vällingspill och små små bitar av havrefras som något gnidit in. ska passa på att tvätta kuddfodralen också. till kuddarna som hör till soffan. har ett lite "innansemesternryck". mest för att jag bara vill SLAPPA i morgon kväll. kanske gå ned och bada lite i ån.

har blivit lite snärjigt på jobbet sista dagarna. lagom precis innan jag går på semester. det ordnar sig säkert. lite stressigt bara att ingen annan sjukgymnast kommer för att täcka upp. ska prata med en syrra som kanske kan kolla till mitt orosmoment någon gång per vecka eller så.

skulle vilja jogga en sväng men min envetna hosta vägrar ge med sig.


nu till dagens frågetecken. som ni vet är jag ju ringa 27 år gammal, men detta hindrar inte att jag allt som oftast känner mig som ungefär 67. det gäller radio. när jag lyssnar på radio så är det alltid sveriges radio. klappåklangprogram typ rix och annat ger mig lätta besvär av epileptisk karaktär. så...alltså sveriges radio. oftast lyssnar jag på P1 som den sanna pensionär jag är. till favoriterna hör: ring P1, sommar, filosofiska rummet, tankar för dagen och kvartifemekot. ibland är det dock massivt trista program i P1 av typen: sjöväder eller liknande och då byter jag över till P3. den mer ungdomliga kanalen. den borde nog egentligen passa mig bättre. musiken i P3 är okej. bra för mig att lyssna på P3 ibland så jag får höra lite musik. jag är nämligen SJUKT dålig på att lyssna på ny musik. sjukt dålig. och som sagt är musiken i P3 okej... men programmen. lyssnat lite som morgonprogrammet i P3 med claudia galli nu på sommaren. tycker mest de bara flamsar om ingenting och nada. på den gamla goda tiden (hahahahhaaaaaaaaaa) när jag gick på gymnasiet hade min coola idol Annika Lantz programmet. och visst kan hon också flamsa. MEN hon flamsade iallafall mer skärpt. mer om aktuella ämnen och inte om bara massa jidder.

jepp. det var lite radiotankar det.

over and out (så roligt att säga/skriva det).

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Roligt med lite nytt utseende på bloggen men jag måste bara påpeka att texten blir lite jobbig att läsa när den är så utdragen.

Jag tyckte bättre om textlängden förut. Inte lika lätt att tappa bort sig.

Själv lyssnar jag mest på radio Göteborg P4 och på lördagar blir det ring så spelar vi och på söndagar svensktoppen! =)

I bilen till och från jobbet lyssnar jag numera på ljudböcker. Har precis påbörjat min tredje i ordningen!

Kram till dig och dina söta busfrön
Vikkan

TvillingTur sa...

P3 har blivit betydligt sämre nu sen ett tag tillbaka. Morgonpasset har blivit riktigt mycket sämre. Just nu är det dock bara sommarvikarier, eller vad man ska kalla dom, men tyvärr tycker jag dom är tillochmed bättre än de 3 som håller i programmet under resten av året.
Förra programledartrion var jag fäst vid. Dom hade en bra stämning sins emellan.

-tobias.