måndag 15 juni 2009

Solen

idag kom solen lite oväntat. så underbart. ester hackar och hostar. alla barn snorar. fint. hoppas på bättring innan helgen.

fick reda på att jag ska få ny chef i september. turbulens på jobbet. känns skönt att vara ny...man blir liksom inte lika engagerad på nåt vis då. man är inte insatt i "gammalt groll" utan kan bara beskåda mycket och inte tycka om allt. blir nog bra med ny chef. hade varit bra med gamla också...svårt att säga nåt om det.

på kvällen fick jag för mig att E och jag skulle ha fotbad. väldigt uppskattat. sen, efter att vi badat och skrubbat och vickat med tårna och plaskat, så smörjde vi in fötterna och målade somrigt med lack på tånaglarna. E fick rosa med glitter i och jag fick rött. på fredag på myskvällen ska vi bada händerna och göra manikyr... E var överförtjust. notera att jag egentligen inte alls är en "sån" som har fotbad och larvar mig... men detta var ju riktigt kul. fötterna känns som nya... härligt.

nu ska jag röja kök och vattna mina älsklingar (läs: orkidéer) innan jag nattar mig själv.

kram

1 kommentar:

Linda V sa...

Jag tror inte heller att du larvar dig :-) (roligt uttryckt!) Ibland får man anstränga sig för att göra tjejgrejer, känner igen det där!