torsdag 18 juni 2009

Nagel

J köpte ju en världskarta. med en list till. när jag skulle pilla upp listen så kom den vassa kanten ALLDELES för långt in under min tumnagel. AJAJAJAJAJAAAAAAAAAJ. idag har jag mest tänkt på min arma tumme. som bultar och är varm. mesiga jag. nu har jag klippt ned nageln. badat handen i hett vatten och skrubbat med nagelborsten undernageln (aaaaaaaaaaaaaaaaj). försökte vara tuff. nu får vi hoppas på bättring under natten. det kommer lite var under nageln. på vissa områden är jag en sån jädra mes. helt sjukt.

de små sover. E trixade sig till att vara vaken en stund extra idag. mysigt. potatisgratängen är i ugnen. tre lediga dagar framför mig. midsommar. sverige. regn eller sol spelar liksom mindre roll när solen skiner i hjärtat. förkylningarna är på väg tillbaka, tror jag. det luktar gott från gratängen. lök/grädde/vitlök/potatis.

mitt liv är så fint. bara nageln som stör mig. men det är ju bara en liten patetisk småsak.

trevlig midsommar alla!

ps. ellen säger tvåordskombinationer (eschter sove, gå uuut, kon på (skon på), bappi monne (nappen i munnen)................................. hurra för ellen!

5 kommentarer:

Vikkan sa...

Jag och Linda (Saxi) pratade om dina duktiga pratandes små damer idag. Vi är så imponerade och väntar med spänd förväntan när även våra busfrön ska börja med två-ords meningar! =)

Aj, aj...låter inget vidare med nageln! Tur sådant läker hyfsat fort iaf.

Önskar er en härlig midsommar oavsett väder!

Massa kram
Vikkan

Linda V sa...

Rättning! Jag väntar först och främst på enordsmeningarna!!!

*blåser på fingret*

Trevlig midsommar!

Evelina sa...

Vad duktig hon är, så roligt att de små börjar att prata!
Kul!
Glad midsommar, hoppas på finfint väder för er!

Esmeraldah sa...

Jättekul att hon är så duktig att prata! Språket är ju nyckeln till att göra sig förstådd ordentligt och att verkligen kunna uttrycka vad man vill = bli mer självständig. Hurra!

Linda sa...

tack alla söta tvillingmorsor för kommentarer. ni är guldet på nätet. ses snart irl?