tisdag 22 december 2009

Jullov

folk snackar semester och massa vuxna ord. enda tanken i mitt huvud: jullov! jag har jullov nu. 12 dagar. vi håller på att fixa ihop det sista. vad ska barnen få i strumporna osv... i morgon kommer svärfar + fästmö vid 16 och de sover över så att jag gissar att nästa blogginlägg kommer på juldagen. sisådär runt 16 eller så. vi får se. jag hoppas på att julen kommer bli bra. att barnen är nöjda och glada och trivs i det sällskap vi väljer åt dem ;)

det är så härligt med "ledigkänslan". bara vila. eller nej. vad skrev jag nu. vila... long time no see vad gäller vila. men vila från jobbet. dessutom hoppas jag på lite sovmornar då barnen nu verkar ha lärt sig det fina i att sova till dryga 8 på morgonen. hoppas det håller i sig. idag var det idel solstrålar när jag kom hem. och sen åt alla tre som HÄSTAR av middagen: kålsoppa med frikadeller. hör och häpna men ellen åt till och med kålen. och vi fick ester att smaka på mjölk... vilket hon bestämde sig för att inte gilla för ganska många månader sedan. hon verkade helt okej med det. spottade inte ut iallafall. bästa drycken just nu är, enligt ester: "juloscht", vilket betyder julmust.

är lycklig ikväll. livet kan f-n inte bli bättre. till och med snö på taken. det var ju inte igår vad avser juletider vi hade snö.

nu:

GOD JUL alla söta fina bloggläsare. hoppas att ni får en varm och snöig jul fylld av kärlek.

NU ska jag mysa med min snygga man ;) det låter kanske kletigt. men jag känner mig så kär. julkär. minns vår första jul. då lyssnade vi på beatles och åt klementiner och låg i hans säng och pussades hela hela hela tiden. precis samma känsla kommer tillbaka. han är så fin.

4 kommentarer:

Evelina sa...

God jul och en stor julkram till er med!

Sara S sa...

Brukar ju alltid lusaläsa din blogg (gillar den verkligen!!) men senaste dagarna har det inte riktigt hunnits med, tyvärr.

Känns ju nästan som att man känner dig och dina underbara små och jag kan verkligen ta till mig av det du skriver då min dotter är i samma ålder som dina småfrön. Vad jag skulle säga (trött) är i alla fall att jag önskar dig och din familj en skön jul.

kvinnan med koftan sa...

hoppas att er julafton blev toppen och att ni vuxna får pusta ut nu!!
god fortsättning!

Linda V sa...

Hoppas ni haft en fin jul! Gulligt att du är så kär!! :-)

Våra pojkar älskar julmust. Det är så man får smussla med den för de glömmer då helt bort att äta när de får syn på julmust! Vi hittade must på Elgiganten så vi kan fixa i vår wassermax. Jättegott!!