onsdag 30 december 2009

Too much

hur kan allt kännas övermäktigt när man är ledig. jag vet inte men den där pressen är på mig hela tiden. jag vet att jag skapar den själv, men likväl är det jobbigt som f. det blir bara för mycket. jag tror jag ska skriva en lista. och göra potatisgratäng. sen dricka glögg.

ny utvecklingsfas hos mina småhoppor: de vill mycket. vet inte riktigt vad. säger emot. de argumenterar. de har lärt sig av E. att ha storasyskon gör tydligen barn oerhört företagsamma. klipska. om inte ester får som hon vill säger hon "då går jag". och om ellen inte får som hon vill så finns två vägar: 1. "dumma mamma" och 2. "schnäääääääälla mamma?". underbart.

GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla.

i morgon firar vi det kommande 2010 med vänner. först ska vi bada och sedan äta mat och leka/umgås/försöka konversera. inför 2010 har jag några löften.
1. sluta snusa (jag VET det är ungefär 4:e gången jag slutar)
2. börja träna (J har någon vadslagning på g)
3. fortsätta stöta och blöta mig i föräldraskapets torktumlare för att bli en så bra morsa som möjligt

ester kallar mig förresten för morsan. det låter så gulligt. hon säger: "jag är ester. mamma är morsan". söööööööööööt!

1 kommentar:

sandra sa...

Kikar tillbaka till Din lilla blogg Linda. Vad roligt att se Dig var ju flera årsedan ju. Roligt att läsa vad du har varit med om i ditt liv. Du kommer säkert klara dina nyårslöften 2010 Linda. Lycka till! Och GOTT NYTT ÅR!