måndag 28 december 2009

Sociala allan

bloggen sover och hushållet förfaller. den här julledigheten verkar gå ut på social samvaro. vi är sjuttanimej (yes, I am old) uppbokade VARJE DAG!!! trevligt... men allt annat får sova.

igår var vi hos mina päron och sov över eftersom J hade "grabbarna" hemma på poker och annat. vi hade det bra. barnen blommar.

idag hemkomst och min kompis A har varit här. hon bor annars i Linköping...men återvänder snart till framsidan, vilket känns oerhört skönt och roligt! hon är fin. bra vän. ganska lik mig. på vissa plan.

fick tre kommentarer på förra inlägget om överflöd. jag har tänkt mycket på det nu i jul. barnen har allt...och jag märker på framförallt E att hon liksom aldrig behöver längta efter något. nu blir det alltså ganska presentfritt fram till maj då hon fyller sex år. barnen bara badar i prylar och vet ni vad? iallafall mina barn är allra mest förtjusta över att leka med sånt som inte är just leksaker. idag lekte Ester i EN TIMME med en gammal teburk. i teburken låg en plastpåse och några krokar i metall. hon öppnade teburken, tog upp plastpåsen och plockade ur krokarna. sen la hon i krokarna i plastpåsen och sen tillbaka i teburken...om och om och om igen!!!

i morgon blir det tvillingträff i Torslanda. ska bli kul att träffa kompisarna igen. J och E går nog på bio...

nu ska jag sova för ögonen går i kors. sleep tight, sweet blog.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Ha det riktigt kul på träffen!! Vi ska..eller skulle haft i morgon. men tyvärr lutar det åt avbokning.skit. Men hälsa alla!

TvillingTur sa...

...blir bara lite road över våra familjers likheter. det roliga är att det inte bara är den eminenta barnuppsättningen. det dyker hela tiden upp små saker i det du skriver som påminner om våran lilla klan. vi har ju Winnerbäck t.ex. Jag har även uppfattat det som att du liksom jag även är ett fan av Counting Crows - Ett av mina absolut bästa live-minne på cirkus i sthlm för ett antal år sen.

Sen skriver du nu att din käre man hade pokerkväll med vännerna, vilket kanske i sig inte nåt jätteunikt. Men jag har givetvis ett starkt pokerintresse och har just nu en oerhörd abstinens av att träffa pokergänget igen. Vi som spelat poker varenda torsdagkväll i 6 år, men för tillfället ligger på is pga. barn, jobb och annat som lätt kan komma emellan vissa perioder.

det är lika bra att bjuda in er till oss när som helst då ni av någon anledning befinner er i trakterna av Malmö. eller Lomma som vi numer huserar i. det skulle säkert vara trevligt att träffa er i verkligheten också.

God fortsättning på er alla och trevligt Nyår.

-tobias.