onsdag 30 december 2009

Superhjältar

E leker med kompisen L. de leker, helt otippat, att de är stålhenrik och supersnällasilversara (från årets julkalender). de små ska gå ut med J. jag ska ta med mig E och L till vårt köpcenter för hamburgerlunch och lite nyårshandling. morgonen har varit så hektisk som den alltid är. jag försöker få saker gjorda, J i viktigt samtal med TryggHansa på nedervåningen och Ellen med ständigt nya upptåg, särskilt när jag står i duschen och inte kan styra av. idag när jag duschade kom hon emot mig och jag tyckte att hon hade något i munnen. jag duschade utan linser och såg inte så noga. vid en lite närmare titt så förstår jag att hon hällt munnen full av flourtabletter. härligt. jag bad henne på mitt pedagogiska vis att spotta ut tabletterna i toaletten, vilket hon chockande nog gjorde.

funderar på om jag ska sammanfatta 2009 på något vis. har inte kommit på något bra. jag återkommer om det.

evelina: tack för hälsningen.

tvillingtur/tobias: jo, våra familjer ter sig lika. er inbjudan gäller också omvänt, dvs om ni har vägarna förbi västkusten är ni hjärtligt välkomna hit på bus och lite glass eller nåt. hade varit kul ;) ledsamt nog har jag aldrig sett counting crows live förresten. älskar dock deras musik och har så gjort i ett drygt decennium.


jo, igår var det tvillingträff förresten. vi busade med två andra tvillingpar ute i Torslanda. trevligt! barnen är så söta och när vi åkt hem hade mina små tjejer mycket att diskutera. "liasch är en uke och jhanna är en icka".

näpp. dags för nyårsinköp.

1 kommentar:

Linda sa...

Imorgon kommer vi! Ikväll vilar vi inför morgondagen