söndag 19 april 2009

Borta bra...men

åh, jag är en sån hemmanörd. E och jag har haft superhärligt. det bästa var att få vara bara med E. lyssna på henne. SE henne. vi har haft det bra i Linköping. många tankar som snurrar när man får miljöombyte. nu måste jag sova eftersom jag knappt sov alls i natt. jag är SÄMST på att sova borta. det blir en spärr. kan inte slappna av.

hjärtat längtade efter småflickorna men de har haft det bra med far.

godnatt.

4 kommentarer:

Linda sa...

jag håller med dig. borta bra men hemma bäst! Skönt med lite egentid med stora E. Albin har börjat att leka en del med kompisar och då får Siri lite egentid. Så skönt. Häromdagen hade Siri en kompis hemma, SÅÅÅÅ söta. Så busiga och försökte lura till sig mer kakor fast de hade ätit.

kramar

Linda sa...

jo, ofta lyckas ju just de små få tid med mamma/pappa. nästan ännu viktigare för de stora att få mamma för sig själva ibland. tror jag. märks på E idag hur bra det är. ny energi finnes.

Linda sa...

igår kväll fick jag ett spel på A. Vi hade läst saga i vår säng och S var jättetrött och somnade medans jag låg och små pratde lite med A. Jag gick ut ur sovrummet för att hämta en sak och när jag kom tillbaka hade han VÄCKT S för att byta kuddar med henne. Gahhh. Jag blev så arg. Han fick lägga sig i sin sin säng och sedan tog det 40 minuter att få S att somna om. Man får bara inte väcka någon som sover. Han är så motvals. Han ska göra allt tvärtemot och så är han så grinig. Suck!

Linda sa...

E har också rätt bra humör just nu. en annan grej jag måste älta med dig också. vi måste höras någon kväll. kramis / L