måndag 6 april 2009

Old me

igår kväll var jag med mina tjejer på restaurang. mina tjejer är A (min barndomsgranne sedan 10 månaders ålder), M (kompis sedan 7:an) och J (också sedan 7:an). förr i tiden. då vi for på festivaler titt som tätt. då jag sprang runt med lila DrMartenskängor och var allmänt svår. då kallade vi oss för "det lesbiska kollektivet". för den som ids lyssna ska jag någon gång berätta varför. det var tider det. förr. men nu är en annan tid och igår sågs vi alltså. och vi hade så trevligt. ibland har jag upplevt vänskapen som svår. när man går på gymnasiet och alla gör typ samma saker är allt så lätt. sedan börjar alla vandra på egna stigar och så har det verkligen varit för oss. ibland har jag tyckt att det varit skitjobbigt. igår kändes det så himla roligt och underbart bara. svårt att sätta ord på varför. men gud, så trevligt jag hade! vi var på Hereford Beefstouw. så nice. kan verkligen rekommendera för den som gillar kött. mina tjejer rockar. I love them!

allt hade gått fint hemma. J hade sin bror + tjej här som lite stöd. kändes bra. iallafall för mamman.

idag en underbar vårdag igen! mamma och pappa var här. och vi har varit ute mest hela dagen. så härligt. jag har fräknar. enda molnet på min himmel: snart femårig flicka - E. vilket humör! mamman vrider sina små grå i huvudet men blir ej klokare. typiskt.

jo, förresten. jag var hos tandläkaren i morse också. jag blev godkänd. inga förändringar sedan sist och det kändes gött eftersom jag ibland slarvat med tänderna då jag tidvis varit SJUKT trött om kvällarna och tänkt att "tandtråd är för töntar utan liv". mest för att försvara mig själv. men ändå. men allt eftersom att e upphöjt i 2 börjat sova bättre osv har jag blivit bättre igen. tar tandtråd. sköljer med flour. knaprar flourtabletter och borstar noooooooooga och allt det där som den duktiga tandpatienten bör göra. mest gör jag allt det där eftersom jag är sjukt rädd för att laga. jag har bara lagat en gång och det hålet var så litet så det räknas knappt. min allra största skräck är att ta bort en visdomstand. den dagen får de söva mig. eller åtminstone sedera mig REJÄLT.

en annan sak är att vår kamera gått sönder. vår nya FINA kamera. men det ordnar sig.

god kväll och god natt!

3 kommentarer:

Linda sa...

Va härligt med en "utekväll på stan". Det var du verkligen värd.

Så tråkigt med kamran (hmmm, stavas det så??? eller kameran???)

Vi måste laga vår bil, det kommer kosta minst 5000 kr. Visst vi har råd men jag tycker att det är så vansinnigt tråkig att lägga så mycket pengar på BILEN. Blääää.

Längtar efter min och P´s lilla semester!

kramar

TvillingTur sa...

Tänkte bara säga att jag nu har hunnit lyssna på radioprogrammet ni var med i. Ett mycket bra program med tänkvärda saker sagda. Verkligen sant det där med vilka krav som ställs på män/kvinnor. Jag känner så väl igen det där med massa positiv respons över att vara pappaledig medan mamman fick ha samvetskval över att börja jobba tidigt eller fulltid osv. Bara att skita i. Annars kommer det ju aldrig bli nån förändring. Lycka till med kommande jobb och tack för ett bra program helt enkelt.
-tobias.

Linda sa...

roligt att du gillade programmet, tobias.

Linda: trist med bilen. som du säger. sååå trist att lägga pengar på bilen.