onsdag 22 april 2009

Kaos är granne med ...

min utbildning idag - bra.

allt hade gått bra hemma.

sen vid 17.30 blev ellen helt slut. kändes varm och bara grät. så... hon fick pyjamas, 1 supp och 1 dl välling och somnade. sen vaknade hon runt 20 och var allmänt sliten. ville inte stödja på benen? mamman matt. mamman orolig. egentligen ska vi till bvc och på kontroll i morgon... men om inte ellen kan stödja på benen så blir det nog akuten för henne och mig i morgon bitti. allt är bara upp och ned helt plötsligt.

mammahjärtat är alldeles för ömtåligt. går sönder av minsta lilla. att få barn är att ha sitt hjärta springande utanför kroppen, sa någon. så klokt. så rätt.

J och jag brister när belastningen blir för stor. tror han somnat nu. jag har kollat på grey´s. trött. ska nog sova. i morgon är en ny dag och då får vi se vad som händer. med familj och TRE barn... så kan man aldrig innan veta vad som händer i morgon. det är spännande. ett äventyr. men ibland tärande. ni vet.

good night.

5 kommentarer:

Linda sa...

Siri vill inte heller stå ordentligt när hon är sjuk. Hon liksom knäar ibland och gråter. JAg vet faktiskt inte vad det beror på men det brukar gå över. Hoppas att lillstumpan inte blir sjuk.

Vi har testat att ge Siri lite mjölk. Hon tål det inte riktigt än men hon är iallafall inte riktigt lika känsla som förut! HURRA!

TvillingTur sa...

Önskar er att tjejen får må bättre i morgon och att det hela känns lättare att hålla tag i. Håll ut...

-tobias.

Linda V sa...

Åh... här kommer en kram till mamman som ömmar så för di små.

Sara S sa...

Ja, att det kan värka så. Hoppas hon mår bra nu skruttan.

Lycklig tvillingmamma! sa...

Hur har det gått med Ellen i dag?orolig.
Hoppas att allt är okej med henne och att er oro är stillad!
kram på er, ni är superföräldrar!