fredag 17 april 2009

Packar

E har valt kläder och packat ned. ska snart packa mina. tänk, vilket äventyr det blir! man blir mer lättroad när man får barn. andra behöver resor till andra sidan jorden och jag är lite pirrig och ser fram emot min och E's resa i morgon. till Linköping. vilka perspektiv.

blir bloggpaus iallafall i morgon lördag. kanske bra för mig eftersom internet är min nya drog. förr snus. nu internet. undrar vilket som är mest skadligt. EGENTLIGEN.

idag var en fin och solig dag som så många andra det senaste. bekymrar mig lite över E men det får vi ta en annan gång. var på ÖF i morse/förmiddags, nice som alltid. sååååååå mys på vår ÖF här. känner nästan alla. barnen känner varann. perfekt. efter lunchvilan så hade vi lite picknick med en annan familj (mamma och tre barn där med) på en gräsmatta och sen lekte barnen på lekplatsen. så underbart med vår och sol. varje år när våren kommer så undrar jag hur vi överlevde vintern. det mörka. men man gör det bara. man finner sig. alternativen är ju ännu mörkare. eller hur.


ha en bra helg allihop!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig resa! Så mysigt att bara åka iväg med storasyster, det behöver säkert både du och hon.
Låter som ni har härliga dagar i vårsolen, hoppas det fortsätter så
/Emma

Linda V sa...

Snus?