tisdag 29 april 2008

Barfota

vilken underbar underbar kväll. jag slängde soporna barfota. vilken somrig känsla av barndom som infann sig.

tvillinggruppen (två g?) hade varit super om inte bvc-tanten fullkomligt babblat sönder tillställningen. hon är omöjlig att stoppa. jag till och med avbröt henne flera gånger (kände mig oförskämd)...men ingenting hjälpte. det var iallafall två andra tvillingpar med. ett tredje hade kräksjukan. det var trevligt. men som sagt, det hade varit trevligare om tanten ville hålla käften. ursäkta språket men hon gjorde mig ärligt förbannad.

på eftermiddan var E och jag och handlade. trevligt med en stund med bara henne. mindre trevligt för J och min mor&far som var här hemma med ligisterna som helst vill vara i mammas famn alltid. jag var ovan vid att handla, kände jag. det är ju E och J som gjort det sedan e&e föddes. men det var trevligt. jag är en sån som gillar att handla. extra roligt nu när ICA har mer ekologiskt (reklam).

vi åt falukorv och potatismos och munkar till efterrätt.

E är förvirrad över ordet munk. vi har ju ett kloster här precis jämte vårt hus. vad är egentligen en munk? en som har lång grå rock och ett rep runt midjan och bor granne med oss? eller är en munk något slags vitt sockermojs med chokladöverdrag? who knows?

alla barnen sover och klockan är nio. hurra! nu ska jag krypa upp i soffan jämte J och läsa i min skräptidning medan J ser på fotboll. nice!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har kommit fram till att det numera är fotboll istället för konståkning som gör vår (din och min) vardag lik... Konstigt att det alltid är en VIKTIG match på TV:-)

Ha en mysig Valborg

Vi hörs i helgen

Puss

Linda sa...

Ja, men man får roa sig med annat. Samtidigt som man ser (låtsas se) på fotboll.