fredag 18 april 2008

Tjejerna

igår kväll var tjejerna här och fikade. svååååååårt att njuta...blir mest stress när man samtidigt måste:
- lyssna på E och se hennes behov
- vyssja två spädisar
- lyssna och socialisera med sina vänner
- fixa fika och sånt (fick jag ju hjälp med såklart, men ändå)

det blir för mycket ibland. de sover bra om nätterna. somnar sent...men sover bra. idag är det vårväder igen och E är ledig från dagis på fredagar...så det blir nog mycket utevistelse idag igen.

småbarnsförälderproblem idag: I need a torktumlare. very much. synd att såna där apparater kostar pengar. vi köpte ju diskmaskin och tvättmaskin i somras innan vi flyttade hit. MEN torktumlaren fattas. jag är trött på att handdukarna känns som sträva sandpapper när de är nytvättade. känns inte bra att svepa in sina spädisar i sandpapper heller. E sa idag: "handduken är ju hård som papper". sköljmedel hjälper nada.

träffade en grannmamma igår på lekplatsen. känns skönt att det finns fler som har samma problem som en själv. eller ja, problem och problem. det känns skönt att lyssna till någon som lever i nästan samma värld som jag själv.


deppar lite över magen. har 4 kg kvar att gå ned. men MAGEN!!! en skrynklig historia. den ytliga och fåfänga delen av mig gråter. den kloka och visa delen av mig tänker att "det är det värt, tänk vad du fått". börjar jag månne utveckla multipla personligheter? hihi.

ska gå ned nu. J och E gör frukost. luktar gott med kaffe. e&e sover.

jag är världens lyckligaste. just nu. det svänger fort i livet...men just i denna sekund är jag lyckligast. igår kväll kändes allt botten.

förresten. vi såg på debatt igår. handlade om vad man ska göra med människor som har ihjäl andra (Englas mördare var liksom starten för diskussionen). men det får vi ta en annan gång. för nu ska vi äta frukost.

Inga kommentarer: