torsdag 13 augusti 2009

Betyg

J och jag älskade kålpuddingen. ester pillade ut köttfärsen och ellen ratade alltihop och åt gurkstavar. E åt middag hos en kompis. satsar på annat storkok nästa vecka ;) det blev tre middagar över med kålpudding (nu i frysen) så barnen får snällt ta och vänja sig. barn är vanedjur så det gör de säkert. det du serverar tillräckligt många gånger börjar de gilla. bara man låter dem ta det i sin takt. inga tvång och sånt trams. det har iallafall funkat med E. vi får se hur tuff jag är när vi ätit kålpudding tre gånger till. skrattar åt mig själv.

bra jobbdag och mysig eftermiddag idag. tog en joggingtur med min grannkompis på kvällen. perfekt i solen! känns som att hösten är runt hörnet dock. lite kyligare i luften. sorg.


förresten. det åskade våldsamt på jobbet idag. alltså inte inne på jobbet, men ni förstår. jag satt vid min lilla dator och såg blixtrarna på himlen. det är så coolt med åska och blixt och dunder. funderade lite på om jag kanske skulle stänga av datorn när det var så mycket åska och blixt. men ingen annan verkade bry sig så jag gjorde inte det heller. oväder är fina. när man är inne i tryggheten. när jag sprang ut till bilen var det inte det minsta vackert. bara otäckt. och bullrigt.

1 kommentar:

Evelina sa...

Nu blev jag grymt sugen på kålpudding!! Blir till att göra nästa vecka, tack för tipset!
Gooooott!