måndag 10 augusti 2009

Godnatt måndag

I N T E N S I V A barn denna eftermiddag som alldeles snart övergår i kväll. på mammans spännande attgöra finnes: plocka undan middagen på bordet (fiskbullar sprider en förunderlig lukt i hela lägenheten). förbereda morgondagens middag (lax + färskpotatis = barnens favvis). packa ihop grejor till i morgon. lägga fram kläder. duscha. ska försöka hinna skicka in lite foton för framkallning också. på dagis har alla barn ett eget "fotoalbum" som fröknarna plastar in. där i ska bilder på familj och sånt finnas. tänkte vara en sån där überduktig mamma och ta OLIKA bilder på mormor i ellen&esters album. vi får se hur det går...

känner att jag skulle behöva ladda mina batterier. jag som precis haft semester. hur ska detta gå. synd att man inte kan plugga in sig själv i väggen och ladda upp. som man gör med mobilen. icke med mammor alltså.

hepp. good night monday.

2 kommentarer:

Semesterlinda sa...

Ahhh, jag har fortfarande inte fixat barnens fotoalbum. Det har ju bara gått på nuvarande dagis i ETT år. Men VARFÖR ska man ha ett album med foton i på dagis? Ett solklart exempel på hur dagisfröknarna försöker ge alla stressade småbarnsförldrar dåligt samvete.

Dagisets rektor, en riktigt ragata, har bestämt att dra in Siris stöd rakt av gör att jag ser RÖTT. Om hon inte fixar till det på nåt sätt ringer jag hennes chef och GP. Gahhh, varför måste man alltid kämpa och tjafsa och tjata?

Linda sa...

men varför ska de krångla hela tiden? jag förstår att du ser rött. jag är på god väg att skicka ett mail till vår rektor också. men det får jag berätta om en annan dag. måste höras omgående, känner jag!