tisdag 4 augusti 2009

Grå

sommaren är så grå. regn och regn. som tynger ned mig mot botten. shit. igår var den sömnigaste dagen i mannaminne. J och jag såg "slumdog millionaire" på söndagskvällen och låg och småpratade fram till dryga 01. mindre bra eftersom min väckarklocka ringer 06 på vardagar när det är jobb jobb jobb. jag var tröööööööööött. hämtade familjen hos svärmor på vägen hem från jobbet. hon hade rensat i sin källare vilket resulterade i cirkus 25 nya vhs-filmer och cirkus 30 nya böcker till vår lilla familj. kul! det var fina grejor och många böcker av lite finare kvalle (beskow, alfons osv). så nu behöver vi rensa ut lite skitböcker hemifrån och så behöver vi inhandla cirkus 5 nya hyllor eller så.

på kvällen var J i planeringstagen med sina hyller och gick omkring med tumstocken. jag duschade och tokdeckade i sängen strax före 23 (vilket är tidigt för mig). känner mig bättre idag. MÅSTE bli bättre på att komma i säng. men det är svååååååååårt. för när barnen sover vill man ju få gjort något. hemmet håller bokstavligen på att förfalla. jag vet att jag ältar detta men var annars än i min lilla blogg. den enda som orkar lyssna på allt. kära blogg.

jag har tusen småprojekt i huvudet. stressande. borde kanske skriva ned en lista. ibland hjälper det att få ned det man vill göra på pränt så att det liksom lämnar huvudet och hamnar på papper istället.

en av sakerna längst upp på min lista blir att leta fram gamla dagböcker (många många) för att hämta inspiration till boken. egentligen vill jag nog hålla hemligt att jag vill skriva en bok. för tänk om jag misslyckas. sån där mesig är jag. saker som jag inte vet säkert kommer att lyckas håller jag hemligt. till exempel när jag skulle köra upp inför körkortet så visste ingen, förutom min kompis M som träffade mig på bussen in till stan och såg att något var "fel". men det är okej att misslyckas. jag är ju ingen författare. jag är ju sjukgymnast. främst är jag nog mamma. jag saknar mina barn. när jag jobbar.

1 kommentar:

Linda V sa...

Wow, att du verkligen ska skriva den där boken! Hoppas det kommer att kännas bra, men det kommer nog gå upp och ner. Ibland skrivklåda, ibland kramp. Lycka till!