fredag 18 september 2009

Kaos på besök

hujedamig, vilken natt!

vill dock börja med att berätta vilket fantastiskt jobb jag har. på tisdagar leder en kollega och jag ett gympapass ihop. superkul och träning på jobbet :) på onsdagar har vi stavgångsgrupp med en brukargrupp på jobbet. superkul och träning på jobbet :) och igår gjorde jag studiebesök på gymmet. har en brukare som går dit och sist jag skulle hjälpa personen kände jag att jag hade noll koll på maskinerna... alltså fick jag gå dit och själv prova. så igår eftermiddag gick jag dit. cyklade 10 minuter och provade sedan alla maskiner och körde mitt max med 10 reps i 2 set på varje maskin. vilket jobb, va? idag har jag en sjuuuuuuuuuuuuk träningsvärk i baken. precis vad jag misstänkte att den var det slappaste på min arma mammakropp. en annan läskig sak: min delade magmuskel. vissa övningar vågade jag inte göra...det kändes som att tarmpaketet skulle hoppa ut mellan musklerna... vill inte ha bråck. måste ringa Frölunda Specialistsjukhus och fråga hur det går med min remiss.

nu till natten:
gårdagseftermiddagen var minst sagt intensiv. barnen är väldigt intensiva nu. de små iallafall. allt hade varit bra på dagis men hemma är det full fart. de somnade iallafall...så småningom. MEN sen vaknade ellenbellen vid 21 sådär och var superledsen. närmast otröstlig. jag vyssjade, lugnade, vaggade, klappade, kom med Marsvinet, 100 nappar, snutten, vyssjade, vaggade, sjöng...inget hjälpte. till slut la jag henne i vår säng. gav en supp (efter att hon sagt att det gjorde ont i munnen "tänderna")...hon somnade om. vaknade och stortjöt. somnade om. vaknade och stortjöt. så höll det på. HELA NATTEN. idag mår jag som en urvattnad fisk. eller nåt. i morse när jag skulle gå var alla barnen vakna (de brukar sova när jag går) och ester skrek i högan sky. "mamma, HEMMA. inte dagis. maaaaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaaaaaaaa!". känns jättekul att gå då. ellen verkade må som en prinsessa. jag förstår ingenting.
nu ska jag på möte hela dan. hurra!

ha en bra dag.

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag begriper inte hur de kan vara så pigga efter en sån snurrnatt!

emma.hedborg sa...

Jobbigt när nätterna är kaos. Ville bara säga att jag tycker din bild överst i bloggen (heter säkert nåt men jag vet inte vad) är bara såå fin! Underbara tjejer!
/Emma

Linda sa...

Linda: nej, det är alltid ett mysterium.

Emma: tack för komplimangen. alltid kul när man lyckas fånga alla tre på samma bild. extra plus när alla ser in i kameran... och ingen skriker hysteriskt.

Karin sa...

Wow, hoppas du kom ikapp sömnen under mötet på dagen (inte så stor chans kanske...). Men jösses vad ellen pratar! Mina söner låter mer som frustande odjur åt allt möjligt. Öhöhöh betyder att mjölken spillt ut, eller mer kaka, eller att blöjan är full i nr. 2. Inte så lättydliga m.a.o. Kul med ord! /Karin