torsdag 21 januari 2010

2 år går fort

som vanligt blir jag sentimental på barnens födelsedagar. för två år och en timme sedan blev jag tvillingmamma. jag minns det som en av de största stunderna i mitt liv. det tillsammans med när jag blev mamma för allra första gången. till Ebba. ellen och esters förlossning var fantastisk och lyckan när ester väl kommit ut och jag fick ha båda hos mig. den var total. utan gräns. jag talar allt oftare sedan jag blev mamma om den tacksamhet jag känner så ofta. jag har fött fram tre fantastiska flickor. det är så grymt coolt och stort! den resan vi har haft under de senaste två åren har bjudit både toppar och dalar. första tiden var INTENSIV. som jag minns det så ammade jag nästan konstant i början. som i ett töcken. bebisar, mjölk, blöjor, försöka hinna med E. det var första tiden. för varje dag med tre barn tycker jag att det blivit lättare. roligare. varje tid har sin charm, men för mig var spädbarnstiden med TVÅ i mesta laget. nu är utmaningarna helt andra. och glädjen också. en helt annan.

idag sjöng vi för ellen och ester på morgonen. ellen fick en duplopolisbil med siren och ester fick en duploambulans med siren. de är jätteglada över sina "lastbilar". mina tjejer har nollkoll på fordon, fast jag försöker.
på eftermiddagen hade vi barnkalas för grannbarnen och deras päron. skojigt!

en intensiv dag är till ända. i morgon är vi också lediga. då blir det ÖF om inte esters snor blir alltför jobbigt. på lördag släktparty. ska lägga in några bilder från födelsedagen också...

so long.

3 kommentarer:

Evelina sa...

Så fina så fina! Grattis Ester och Ellen på 2-årsdagen!!!!
Och Ebba förstås som varit storasyster lika länge!

Vikkan sa...

Grattis till: sötaste Ellen och Ester på 2 årsdagen!

Kram Vikkan och busfröna

Ps. Roligt att ni tyckte om era kort som kom med snigelposten! Ds.

TvillingTur sa...

Grattis till er allihop, hela familjen. Jag tycker ni verkar göra ett sånt strålande jobb tillsammans.

Första tiden med två plus en hade kanske charm nånstans, men den var många gånger svår att hinna finna. Och jag håller helt med dig i att det blir lättare och roligare för varje dag. Det är en sån förmån att få smygtitta lite in i framtiden så här hos er.

Jättegrattis till er alla. Och förresten så är låten "so long" med Tomas Andersson Wij en riktigt bra låt som är värld många lyssningar om du nu inte känner till den? Med tanke på inläggets avslutning alltså.

-tobias.