måndag 11 januari 2010

Monday over

sitter och surfar en stund innan kvällsdusch och nattinatti. i bakgrunden står RAW på. något "humor"-program. den där blonde (glömmer alltid hans namn) - han sjunger om en bajskorv. som en ballad. kalla mig pryd, men va F-N... fanns det INGENTING annat att skoja om. blir matt.

såg Familjen Annorlunda idag på 4:an. så roligt program. jag diggar familjen i Älvdalen. 10 barn och 2 lugna filbunkar till päron. helt otroligt. har mycket att lära av dem! saknar trillingfamiljen från förra säsongen. de var så härligt ärligt uppgivna på någe vis. utan att låta negativa...men de kändes mänskliga. men TIO BARN. är inte det i flesta laget? för mig känns 3 som den magiska siffran. tre diamanter.
stora E: klok som en bok. måste passa så hon inte blir en jobbig A-flicka med prestationsångest som sin mor.
ellenbellenpäron: vackraste pärlan i universum. måste hålla koll så hon klarar sig utan brutna ben eller värre.
estermäster: lilla loppan. måste ge henne möjlighet till egen vilja så hon inte bara hänger med storsyrrorna.

idag kissade ellen på pottan. sen gick hon utan blöja hela kvällen. torr. ester kissade i brallan så fort jag tog av blöjan. jag tror visst vi har börjat lite torrträning här i smyg.

J är hos någon kompis. de skulle gymma. laga mat och ha pedagogiska samtal. saknar J. jag är ingen sån som är bra på att vara ensam. jag vill vara med J. så är det.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Älskar dina raka inlägg!
Ja visst är Älvdalsfamiljen så coola,mycket att lära där. Vad duktig deras dotter på 10 år var!
Kram

johannapannan sa...

jag gillar också det programmet.. Ibland känner jag att våra fyra är absolut helt rätt, ibland känner jag för att utöka familjen ytterligare...

Och trillingfamiljen ja. Jag är ändå lite "glad" att våra tvillingar bara blev två coh inte tre som de var från början..