lördag 30 januari 2010

Prioriteringar

häromdagen sa min tjusiga make att vi inte har några pengar. shoppingstopp. fine by me. vi har haft shoppingstopp rätt länge nu, tänkte jag. idag beställde samme tjusige make en kaffebryggare på nätet. för TVÅTUSEN KRONOR. jag känner mig frågande. tjusiga mannen ler och säger bara att "vi måste ju ha kaffe". det trodde jag ju var det som kom ur vår nuvarande maskin. tydligen inte alltså. jag vet inte vad kaffebryggare kostar. jag vet sällan vad saker kostar över huvud taget. om någon säger att "åh, det var så billigt med vindruvor denna veckan, bara x kronor"... då blir jag alltid snurrig eftersom jag aldrig vet vad saker brukar kosta. men 2 lakan för en bryggare... jag trodde de kostade en sisådär 500 spänn. tops liksom. nog om det. man kan säga mycket om min man men han brukar ha känsla för kvalitet och bra prylar. hoppas den blir bra. kom på kaffe om ett par veckor så får ni se ;) såhär ser den ut iallafall: vår nya bryggare.

4 kommentarer:

Vikkan sa...

*kan inte låta bli bli att småle lite åt denna historia*
Känns som att detta skulle kunna inträffa i vårt hushåll också!

Men T's kommentar om detta inlägg, ja för jag vara bara tvungen att läsa det för honom, var att -jamen det är ju en BRA kaffebryggare. En sådan har vi på jobbet och så räknade han upp en massa BRA finesser om att den kan stänga av sig själv, har varmhållning osv.

Jag kommer gärna förbi på en kopp!

Kram Vikkan

Anonym sa...

Kostade ju bara 1690kr... juh! Det kaffet kommer bli gööööööörgott... vet det... köpte en sån till kompisar i bröllopspresent i sep... göööööörnöjda! :o) Vi perkulerar men jag drömmer om en sån som ni nu köpt *avis*

Ha ha ha nu kräktees Hedvig en låååååång strimmma på Lottas rygg.

Tvära kast mellan samtalsämnena! ;o)

Ser fram emot en kopp!

//Romy

Linda V sa...

Påminner om en seriestrip som gick i GP typ förra veckan! Hoppas maskinen kommit innan 21 ;-)

sara S sa...

Vi har också den här bryggaren. Mycket dyrare blir det väl inte men bra, dock är jag inte någon finsmakare när det gäller kaffe, men hoppas ni blir nöjda.