fredag 29 januari 2010

Dos 2

igår fick mina tre gryn Svinis-spruta nummer 2. alla tre var så duktiga. mest jag som hade hjärtklappning och blev skakig. nu hoppas vi att de inte blir sjuka av sprutan. bvc-tanten sa att 3 av 4 får feber. ganska dåliga odds att alla tre håller sig feberfria då. eller?

idag är det fredag och mörkret utanför fönstret är i kompaktaste laget. jag längtar så till våren. egentligen inte så mycket efter ljus och värme. jag längtar efter att slippa ALLA VINTERKLÄDER som ger mig småpanik.

en annan sak. jag försöker se och läsa nyheter så mycket det går. men nu är måttet rågat. jag vill börja med att säga att jag är jätteglad för alla anställda på SAAB i trollhättan och för hela trollhättan in general, men NU räcker det med analyser om SAAB. jag vill bara spy så fort jag hör ordet SAAB. och Spyker för den delen. och Victor Müller. jag tror inte jag kommer köpa någon SAAB någonsin. men det beror ju inte på överdosen i media utan på att min farbror jobbar på Volvo och har gjort i tusen år. att köpa SAAB hade varit tusen gånger värre än att slå honom i ansiktet. och släktlojal som jag är...så kommer vi nog ha Volvo hela livet. eller åtminstone ingen SAAB.

work.

3 kommentarer:

AnnaM sa...

Hej hej
Mina tjejer blev sjuka båda två. Wilma fick feber, kräktes och hade diarré och Ebba hade hög feber i flera dagar men poff så var dom sig själva igen :) kram kram

Åse sa...

Mindre Saab och mindre vinterkläder! Kunde inte sagt det bättre själv. Om nr 2 blir planerat, så skall den ha födelsedag på våren! Hepp!

Linda sa...

Hahaha, precis som i min familj fast hos oss kan vi köpa vilken mobil som helst utom en Nokia eftersom pappa har arbetat på Ericsson i 1000 år!