lördag 30 januari 2010

Lördag och kommentarsvar

FIA: välkommen hit. bara roligt med fler följare!

Linda: jo, det går nog i släkten sånt där. måste säga att jag nog ändå föredrar Ericsson. utan ha det i släkten alltså. hoppas ni får det underbart ikväll! så ledsen att jag inte kan vara med.

Åse: kul att ni planerar nummer 2 redan ;) födelsedagar på våren är bra... men det är ju svårt att styra sånt där. sen kommer ju vintern ändå så småningom. denna är nog den värsta i "vinterklädesväg" jag upplevt med barnen. sällan har overall använts så flitigt som i år. något år hade Ebba knappt overallen alls...för det regnade hela vintern. då rekommenderas fleecefodrade regnkläder!lördag idag. barnen är fortfarande vissna efter sprutan. blir ingen 30-årsfest för mig ikväll. känns inte nice att lämna J själv med tre vissna dun. ellen och ester är varma. ester har inte ätit på hela dagen. E mår ok, bara ont i armen.

annars ägnar jag mig åt vanliga lördagsaktiviteter: leta pusselbitar och fundera om det är inklibbade makaroner eller inklibbat ris under strumpan. spännande va?

so long. som förresten är en bra låt med Tomas Andersson Wij (Tvillingtur har lärt mig en ny artist).

3 kommentarer:

Evelina sa...

*Asgarv* "makaron eller ris under strumpan" det är ju standard! Jag är beredd att sluta ge ris, då de sitter ÖVERALLT efter en måltid! Ha en go lördag!

Linda V sa...

Fnissar åt din lördagsaktivitet! Här har vi inte ätit ris på flera månader tror jag, men den kom fram nu efter magsjukan. Och jag hörde det obligatoriska risgnöket när maken skulle sanera efter måltiden! Haha :-)

Hoppas tjejerna mår bättre i morrn!

TvillingTur sa...

..roligt att låten föll dig i smaken. säg bara till om du vill ha en guide i hans musik. han har släppt rätt mycket musik och allt är inte fantastiskt. men mycket är det.

-tobias