fredag 15 januari 2010

Nattsudd

igår kom jag i säng redan 22.30. ljuvligt! går upp 06 när jag ska till jobbet. när jag gick upp i morse kom J ned från övervåningen. han har skrivit examinationsuppgift hela natten. min söte man! han har gjort så förut, suttit en hel natt. han ska lämna in idag. mycket kan man säga om min man, men att hans studieteknik har brister blir ju ganska uppenbart. hoppas han kan få ro att gå hem och lägga sig att sova när han lämnat barnen. egentligen ska han till skolan, men jag hoppas han struntar i det. det är ju inte min sak att bestämma, men ändå.

igår kväll blev inte mycket gjort då jag gick hem och var lite vakt hos en granne en timme. han skulle ut och dela ut någon information och hans fru var inte hemma. så jag låg och vaktade lite medan hans barn sov lugnt. tittade på "Made in Sweden" på tv4. ursäkta att jag säger det, men vilket skräp. annars gillar jag verkligen Laila Bagge, hon verkar så sympatisk och engagerad i allt hon gör. bara en liten detalj som jag undrar över. varför envisas hon med att tupera håret sådär bak på huvudet? det ser lite fånigt ut, tycker jag. annars är hon ju bedårande fin. och bloggar fint på mama.

hepp. vad jobbig jag är som måste ha åsikter om allt. Laila Bagges frisyr, vem f-n bryr sig egentligen? och en ännu mer relevant fråga: hur ser jag själv ut i håret? (gapskratt)

4 kommentarer:

Linda sa...

är precis kommen från frisören och se väl förhoppningsvis snygg ut i håret. MEN det har börjat dyka upp lite gråa hår! Blir det automatiskt så när man närmar sig tretti?

Kram

johannapannan sa...

fast man _får_ väl ha lite synpunkter? ÄR det inte det som gör livet liiite roligt?

Och det där med att skriva hela natten kommer jag ihåg från min egen studietid. Studieteknik som sög- visst, men det blev iaf klart i tid.

//johanna

Evelina sa...

Linda, det är en postreaktion på twins ;-)

LenaN sa...

Hej!
Ha skrivit här nån gång innan.
Lika ung som dig,med tre flickor lika gammla som dina.
Är så glad att jag hittade din blogg som jag dagligen kikar in på:-).
Ni ha fått mig att våga plugga på högskolan.Jag börjar på måndag.Är rätt nervös.
Det roliga i detta är att jag sen gymnasiet velat läsa till sjukgymnast.Men det gå inte nu då utbild. ligger för långt bort.
Nu ska jag pendla till Borås med tåg,1 timmes resa blir det.
Ha lite dåligt samvete för barnen men försöker tänka att de ha sin pappa.Tro de kommer bli stolta över mamma sen om jag klara det:-).
Så tack igen:-)