måndag 4 januari 2010

SNÖ

det är kallt. det är snö. jag kan inte låsa upp bilen vid förarplatsen utan får låsa upp på passagerarsidan och liksom kasta mig in och öppna dörren. eftersom en bakåtvänd barnstol står på passagerarsidan så blir det verkligen att kasta sig in och försöka nå "rätt" dörr för att kunna öppna dörren inifrån. jag undrar vad den tänker som ser mig. den som ser mitt dyk och mina ben som pekar rakt ut från passagerardörren. livet är spännande när man har man, volvo och tre barn. det är ett äventyr. hela tiden. dagens äventyr var alltså att låsa upp bilen. människor pratar om långresor och om att upptäcka sig själv. bull.

5 kommentarer:

Evelina sa...

Hihi, ser dig framför mig, som sagt ett "Svenne-liv" är inte utan kryddor för den som nu trodde det!

Anna (Maz..) sa...

Du är så underbar! Skriver så härligt och ärligt! Gillar det jag läser och känner igen mig i mycket! Fortsätt så! :-)

Sara S sa...

haha

Linda sa...

hahaha! Eller som jag när jag hade lånat grannens bil och sedan inte kom in i den igen förutom genom bakluckan! Gissa om jag var orolig att någon skulle komma och fråga vad jag höll på med. Det var ju inte ens min bil!

Linda V sa...

Haha, fnissar gott åt ditt inlägg idag. Igenkännande, för det där har jag varit med om många gånger! T ex nyligt. Vi har kört vår gamla jagga i december. Skitsnygg är den när man glider fram över vägarna. Men. Centrallåset funkar inte i dörren till baksätet bakom passagerarsätet (det går låsa, men inte låsa upp). Varje gång ena pojken ska sättas i barnstolen måste jag kravla och åbäka mig. Gravid som jag är också. Det är liksom OVÄRDIGT! Haha :-)