måndag 18 januari 2010

Gyllene Prag

vi var alltså på restaurang igår, J och jag. kändes konstigt att åka till jobbet utan att träffa barnen, när jag alltså inte fick träffa dem igår kväll heller. jag är så blödig. pussade lite på dem innan jag gick dock. så fina. så rofyllt de sover. hoppas att de känner sig inbäddade i den trygghet jag/vi försöker ge dem.

att bara vara med J är så fantastiskt. hålla handen. bara prata. ostört. jag minns J innan vi fick barn och varje gång vi är på tu man hand sådär så känns det i magen. känslan av lycka. vilken tur jag har. nykär på en måndag alltså! visst älskar jag J och är kär i honom "till vardags" också, men det är annorlunda. med tre småbarn i familjen finns inte alltid den där tiden. då präglas vår relation mer av ett teamarbete med gemensamt mål. flummigt, kanske, men förhoppningsvis förstår ni vad jag menar.

time for work.

3 kommentarer:

Evelina sa...

Förstår precis! :-)

MorsanMia sa...

Härligt att du har den känslan. Det är så lätt att man bara blir mamma o pappa

TvillingTur sa...

Vi pratade om det där här om kvällen. Nu när vi äntligen fått lite fason på kvälls- och nattningsrutiner finns helt plötsligt möjligheten att låta någon sitta här en kväll och vara barnvakt medan vi kan gå ut och äta eller nåt sånt. Det är ju över 1 år sen det hände senast. Sjukt. Men oj vad man kan se fram emot en sån kväll.

-tobias.