tisdag 5 januari 2010

Heaven and hell

åh, igår kändes så harmonisk. kom hem från jobbet och plockade lite. förberedde maten innan mannen och barnen kom rödkindade från pulkabacken. vi åt. alla barnen åt så fint. sen lekte barnen och J och jag hann plocka i ordning i köket i LUGN OCH RO! något har hänt. barnen leker med varandra. långa stunder. kul! sen somnade barnen sött och jag cyklade 30 min på motionscykeln och gjorde lite magövningar (ja, ni läste rätt!). livet var HARMONI. jag började läsa en ny bok "Ketchupmamman - Saker jag inte vågar berätta för BVC". sååååååååå underbart att få skratta. har inte skrattat så sedan jag läste Martina Haags böcker för ett par år sedan.
ni förstår budskapet. igår var en bra dag.

sen kom NATTEN. J och jag låg och pratade alldeles för länge, som vanligt. släckte kanske vid halv ett. ellen vaknade runt 02.20 och var vaken i TRE TIMMAR. inte ledsen så speciellt. bara vaken. bara orolig. jag höll på att bli helt galen. vid 04 hör jag helt plötsligt ellen, förtvivlad, "jag äschkaaaaa mojfaj" (jag älskar morfar)... blir såååååååååååå trött. har nog sammanlagt sovit 2 timmar i natt. fint. höll på att somna vid ratten på vägen hit. detta blir en seg dag. gääääääääsp. gäsp igen.

har ni andra sovit gott?

3 kommentarer:

Linda V sa...

Oj, vilket hell. Just den natten vi hade det så bra, törs man säga det? :-o Det här var natten då pojkarna sov hela tiden och vaknade tio i åtta! Det har i princip aldrig hänt. De har varit väldigt hostiga och vaknat flera gånger ett bra tag nu (men somnar i alla fall oftast om), sen vaknar de 5-6 och tycker det är morgon. Inte idag då.

Evelina sa...

Men gulle då! Din morfar kommer i alla fall att tycka det där var supergulligt! Ett fint minne för en morfar, mindre kul för en trött mamma, iallafall idag!

TvillingTur sa...

De där nätterna är rena tortyren. När man inte får sova mellan 2 och 5 sådär så har man inte fått någon kvalitativ sömn över huvud taget. Jag hatar att lägga mig efter en sån pärs och veta att väckarklockan ringer om ca 1 timma. Önskar er himmelska nätter i fortsättningen.

-tobias.