torsdag 11 februari 2010

-17 grader

gick till bilen kvart över sex. förardörren hade gått i lås igen. går inte att låsa upp. det blir så när det är kallare än -10 grader och idag var det SJUTTON MINUSGRADER. blä. det känns så onödigt överdrivet med 17 minusgrader. visst, jag är trött på snön. visst, våren får gärna komma snart. men jag kan stå ut med några minus ett tag till. fem minusgrader kan jag stå ut med. till och med sju. men inte sjutton. det är för många minus för mig. jag blir lite sur. men vem bryr sig om en sur Linda som skrapar rutorna i frustration klockan kvart över sex på morgonen. förmodligen ingen. i-landsproblem, I know. men vi bor ju i ett i-land.

min målbild just nu: när snön har smält och solen lyser in i köksfönstret och viskar om våren. då ska jag köpa en vårblomma och plantera i en ljusblå tekopp. min kompis K kom till mig förra våren med en vårblomma i just denna tekopp. finaste presenten någonsin, tror jag. det gjorde mig så lycklig. K har förresten också tvillingar. men hennes är stora. vuxna. hur konstigt är inte det?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Brrr minus 17 är ingen hit
Jag har köpt en härlig lila vaxduk den blir jag glad av varje morgon när vi äter frukost. Nu känns våren lite närmare iaf
Maria.l

Sandra sa...

Kul med fler bloggande trebarnsmammor:)