fredag 26 februari 2010

Klubbad säl

fredag. jag har varit hemma idag. vård av sjuk ellen och sjuk mamma. Ebba och ester fick också vara hemma. att gå upp för dagisbacken kändes som ett oöverstigligt projekt.
nu är J iväg med Ebba på simskolan och ester fick följa med. Ellen och jag har badat i badkaret istället. nu leker hon mammapappabarnleken. jag vill helst dricka te och slappa...men ellen vill inte det och ni vet ellens vilja. den leker man inte med!

men jag ska inte gnälla. en simpel förkylning klarar jag av.

nu ska vi krya oss hela helgen och ta det lugnt. om vi piggar på oss ska vi träffa fina vänner på söndag. saknar dem. för att inte tala om barnen.

hoppas att ni har en fin fredag allihop. snön utanför fönstrena har förresten sjunkit ihop lite. plusgrader idag. YES!!! utanför vår port har det blivit en sjö. tror att brunnen är igenisad. kändes underligt att bli glad över en sjö (alltså en jättelik vattenpöl) utanför dörren men det blev jag. hepp, nu nös jag för 44:e gången idag. rekord?

4 kommentarer:

Linda sa...

om inte vi blir magsjuka. Albins kompis kräktes förut när han var här. Bläääääk! Nu mår jag superilla men jag tror mest det är hypokondri.

kram

Evelina sa...

Som du skriver, jag blir också lite göladare inombords över + graderna!! Tjihoo, nu kan det bara bli vår...eller?

Vikkan sa...

Verkar som dina önskningar om vår blivit bönhörda, inte sant?

Hoppas, hoppas nu all snö töar bort! Vill se snödroppar i min rabatt istället.

Kryakramar till dig och envisa Ellen! Själv verkar det som jag också dragit på mig en förkylning. Inte konstigt alls med tanke på mina snorungar. ;-) Är tjock i halsen och lite lömhörd.

Kram och gör det bästa av helgen trots allt!

Åsa sa...

Gör ett litet avtryck i din blogg. Har följt dig men inte kommenterat. Även jag är sjukgymnast och har tvillingar på dryga två år.
Roligt att följa andra tvillingmammors bloggar där man allt som oftast känner igen sig och familjen.