söndag 21 februari 2010

Feber igen

det blev en lite tvillingträff idag. istället för en stor. Ellen hade feber och två tvillingmammor var mer eller mindre insnöade. bebistvillingarna på gatan var snoriga och fick stanna hemma. men EN annan tvillingmamma kom med sina små prinsar. vi hade trevligt och lekte lite grann...käkade lite lunch och fikade lite sen. mysigt att de kom! Ellen lite sliten, men har hållt samman. de små sover nu. Ester sa precis innan hon somnade att hon längtar efter "ugo". sötisar! de älskar verkligen att ha kompisar även om de är små.

nu leker E med L, som vanligt och J försöker hitta vår bil ute på parkeringen.

i morgon blir det nog VAB för mig. J har praktik och kan inte riktigt missa första dagen. på tisdag får vi se...jag har ju gympan då... kanske jag kan VAB:a på fm och låta mormor och morfar ta em? de ska ju ändå komma hit den dagen. pussel pussel pussel.

underligt att Ellen får feber igen. de är lite förkylda, men inte farligt. vi får se vart det tar vägen.

gårdagskvällen tillbringade jag framför dumburken. fick se svenskarna ta 2 medaljer samtidigt som J låg jämte mig och SNARKADE i soffan. min trötta, men ack så vackra man!

hoppas ni andra har en fin söndag i snön.

2 kommentarer:

Linda V sa...

Oj, vad snabb du var på att uppdatera! Vi kom hem för en stund sen. TACK för idag! Jag är så glad att vi kom iväg, det var alldeles för längesen vi sågs! Pojkarna somnade i bilen och när vi kom hem gick dom och la sig. Dock somnade de inte om, så nu är de uppe och leker som vanligt.

Vikkan sa...

Jag är ledsen för att vi aldrig kom iväg men jag hade inte pallat att först skotta i 1½ h och sedan sätta mig i bilen och åka åt ert håll.

Kul att ändå ni kunde träffas. Vi vill träffas snart igen. Vi får väl hoppas det blir vår snart så vägar blir farbara utan problem.

Kramkram