söndag 11 maj 2008

Agenda

ammade ett barn och tittade på Agenda. nu sover alla barn. programledarinnan är solbränd och mer sminkad än vanligt. först diskuterades jobbpolitiken. mona sahlin är lite vag. hon måste vara mer kommersiell. mer tydlig. nu diskuteras straff. rödeby med mera. svåra frågor. men faktum kvarstår, väl? hårdare straff minskar inte brottsligheten. www.amnesty.se

J stack iväg på en joggingtur nu. nicht gut. sätter pressen på mig. vi har sagt att vi ska springa var sin dag i veckan från och med nu. min tur i morgon. hujedamig (nörd igen). men det är dags nu. snart blir de 4 månader och det finns ingen ursäkt längre. till och med vädret är ju underbart. jag har en bild i huvudet av att jag är en sån där hurtig mamma som joggar regelbundet... satsar på att göra den bilden till verklighet.

vi var vid stranden idag. några galna barn badade men vi nöjde oss med att doppa tårna. hade lite picknick i skuggan. det gäller att dricka kaffet fort med tre barn. ingen rast och ingen ro (bokstavligt talat). man får mycket uppmärksamhet när man har två bebisar. folk kommer fram och pratar. ganska mysigt. en farbror på stranden tyckte att de såg ut som två praliner i vagnen.

Inga kommentarer: