onsdag 21 maj 2008

Nästan 7

bvc-rapport:

Ellen 6955 gram och 63 centimeter

Ester 6430 gram och 62 centimeter

båda har alltså med marginal dubblat sin vikt på 4 månader. coola tjejer har jag.

mor och far var här sen och det är alltid kul med sällskap. dessutom hjälper de ju till med massa små plock och sånt och det är ju underbart. idag har pappa satt upp hönsnät utanför vårt (blivande tvillingarnas) sovrum. detta för att försöka förhindra att duvorna sätter sig där HELA TIDEN och bajsar där HELA TIDEN (=äckligt päckligt och fågelskiten skvätter upp på fönstret). hoppas det funkar. mamma lagade mat och fixade med disk...sen tog hon hand om massa tvätt också. E får ju också mer uppmärksamhet då de är här. pappa läste en lång saga osv.

nu ska jag ringa J som är på jobbet och deppar över att han missar championsleaguefinalen. sen ska jag bada fötterna (fått tips av en vän för att hjälpa tån) och sen ska jag äta kvällsmat och sen ska jag..................................

3 kommentarer:

Sara S sa...

Kan man inte få se lite fler bilder på twinsen. Dom ser helt sjukt söta ut på dom små bilderna. Bleka och rödhåriga ser dom ut, stämmer det?

Linda sa...

fler bilder kommer. lite rödlätta är de allt...sån var E också. sen blir de nog blonda, som E och som jag.

sara s sa...

Min lilla ser också rödlätt ut nu (2 månader) men jag misstänker att hon också blir blond. Ska bli spännande att se. Kul med de nya bilderna från deras 4 månaders dag.