torsdag 12 november 2009

Black night

ester lite orolig i sömnen nu. vaknade och hade sig i natt. flera gånger. hon fick ligga jämte mig. sen kom ellen mitt i natten. sen kom E också. jag sover SOM EN KRATTA. har lite ont i halsen. känns som att jag varit småkrasslig i två månader nu. bläääääääääääääääääääääääää!!! vet inte om ester är på väg att bli sjuk eller om hon bara törstar efter mammanärhet. time will tell. i helgen är det SPA så jag hoppas att iallafall ingen blir jättesjuk innan dess... vill så gärna åka. idag ska jag jobba halvdag innan jag flexar ut och tar med E till bvc för att göra ett nytt vaccinationsförsök.

TACK, alla ni för responsen angående läkarstudierna. just nu väger det ekonomiska perspektivet ganska tungt. tror dock att jag iallafall ska försöka plugga in de ämnen jag saknar och eventuellt söka. så kan man ta ställning sen, eller hur? jag ska kontakta komvux eller vem som nu kan ordna så att jag kan lära mig lite mer matte, fysik, kemi och biologi. INTE mina favvisämnen... har någon någon naturvetenskaplig fanatiker nära sig så kommer jag nog behöva den personen... i mina gamla gymnasiebetyg har jag två ämnen som inte är topp... OM jag skulle få MVG i mina "nya" ämnen...kan jag då liksom byta ut de där två som inte är topp eller måste jag plugga upp dem också?

igår var mor och far hos oss. mina guldisar. de fixar och fejar. mamma hade typ (!) tvättat undan all tvätt. lagt in allt. ingen smutstvätt kvar!!! hon typ trollar när hon tvättar för jag lyckas ALDRIG tvätta undan allt på en enda dag...

time for work. pöss på er alla!

1 kommentar:

Linda sa...

lite kemi fyskik och så kommer jag nog ihåg. annars kan jag fråga mamma, hon har ju ändå en lic. i kemi. go girl! desutom är det mycket lättare att läsa in gymnasieämnena när man redan har läst en del på universitetet och man är äldre och mer motiverad.

kramar